ΜΟΤΟ - ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Σειρά εμφάνισης:
Προϊόντα/Σελίδα:
Φίλτρα:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SL
 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:JASO MA-2
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2526 1 L
2531 60 L
2544 205 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υψηλών επιδόσεων λιπαντικό, μελετημένο για χρήση σε αερόψυκτους και υδρόψυκτούς τετράχρονους κινητήρες μοτοσικλετών. Εξελιγμένο για χρήση όλο τον χρόνο σε κινητήρες μοτοσικλετών Super Sport, Sport Touring, Enduro καθώς επίσης και Quad & Scooter, που δέχονται κανονικά έως και υψηλά φορτία. Τα προηγμένης σύνθεσης πρόσθετα του εξασφαλίζουν ιδανική λίπανση, μειωμένες τριβές και καθαρότητα κινητήρα κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Κατασκευαστές όπως η HONDA, η SUZUKI κ.α. προδιαγράφουν από το 2010 και μετά λιπαντικό αυτού του ιξώδους. Κατάλληλο για χρήση σε μοτοσικλέτες με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SL
 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:JASO MA-2
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2555 1 L
2565 60 L
2566 205 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υψηλής απόδοσης λιπαντικό, για χρήση σε αερόψυκτους και υδρόψυκτους τετράχρονους κινητήρες. Κατάλληλο για χρήση όλο τον χρόνο σε Super Sport, Sport Touring, Enduro όλα τα είδη των ATVs. Διασφαλίζει ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες λειτουργίας και κάτω από υψηλά φορτία. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση και διατηρεί καθαρό τον κινητήρα. Κατάλληλο για όλους του σύγχρονους κινητήρες, ειδικά για μοντέλα κατασκευής 1990-2000, των οποίων οι κατασκευαστές προδιαγράφουν λιπαντικό αυτού του ιξώδους. Ιδανικό για χρήση σε μοτοσικλέτες με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ACEA:A3-04
 • API:SM
 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:JASO MA-2
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2592 1 L
2593 60 L
2594 205 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% συνθετικό λιπαντικό υψηλών επιδόσεων, κατάλληλο για χρήση όλο τον χρόνο σε σύγχρονους αερόψυκτους και υδρόψυκτους κινητήρες. Εξελιγμένο για κινητήρες μοτοσικλετών Super Sport, Sport Touring, Enduro έως και Quad, Scooter και Snowmobiles, με κανονική έως και υψηλή καταπόνηση. Η προηγμένη σύνθεση του και το εξελιγμένο πακέτο πρόσθετων που περιέχει διασφαλίζουν ιδανική λίπανση, μειωμένες τριβές και καθαρότητα του κινητήρα από κατάλοιπα, κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Κατάλληλο για όλους του σύγχρονους κινητήρες των οποίων οι κατασκευαστές προδιαγράφουν λιπαντικό αυτού του ιξώδους καθώς και για μοντέλα του ομίλου PIAGGIO και APRILIA από το 2010 και μετά. Κατάλληλο για χρήση σε μοτοσικλέτες με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SL
 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:JASO MA-2
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1525 1 L
1526 5 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υψηλών επιδόσεων 100% συνθετικό λιπαντικό με αγωνιστικές προδιαγραφές δοκιμασμένο σε αγώνες. Λόγω του ιξώδους 10W-60 εξασφαλίζει ιδανική λίπανση στις πιο ακραίες συνθήκες και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας. Η υψηλή σταθερότητα διάτμησης εξασφαλίζει άριστη λίπανση και μείωση της κατανάλωσης λιπαντικού. Ιδιαίτερα κατάλληλο για Super Sport μοτοσικλέτες και ειδικά για κινητήρες υψηλών επιδόσεων, με ή χωρίς injection, καταλυτικούς και μη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SM/CFSL
 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:JASO MA-2
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2760 1 L
1564 60 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% συνθετικό λιπαντικό υψηλής απόδοσης, ειδικά μελετημένο για τετράχρονες αερόψυκτες και υδρόψυκτες μοτοσικλέτες. Ο συνδιασμός πλήρως συνθετικών βασικών λαδιών με εξελιγμένο πακέτο προσθέτων διασφαλίζουν τέλεια λίπανση κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας, καθαρότητα του κινητήρα από κατάλοιπα και μειωμένες τριβές. Μελετημένο για χρήση όλο τον χρόνο σε κινητήρες που δέχονται κανονικά έως και υψηλά φορτία μοτοσικλετών Super Sport, Sport Touring, Enduro καθώς επίσης και Quad, Scooter και Snowmobiles. Κατάλληλο για χρήση σε μοτοσικλέτες με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη καθώς και με καταλύτη ή χωρίς.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SL
 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:JASO MA-2
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2761 1 L
1563 60 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υψηλών επιδόσεων ημισυνθετικό λιπαντικό σχεδιασμένο για αερόψυκτους και υδρόψυκτους τετράχρονους κινητήρες μοτοσικλετών. Η προηγμένη σύνθεση του και το πακέτο των προσθέτων που περιέχει, διασφαλίζουν βέλτιστη λίπανση, μειωμένες τριβές και καθαρότητα κινητήρα. Κατάλληλο και για καταλυτικές μοτοσικλέτες, με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη, σε κινητήρες Super Sport, Sport Touring, Enduro καθώς επίσης και Quad, Scooter και Snowmobiles που δέχονται κανονικά έως και υψηλά φορτία. Για χρήση όλο τον χρόνο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SGSJSL
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2762 1 L
1561 60 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πολύτυπο λιπαντικό ιδιαίτερα κατάλληλο για αερόψυκτους αλλά και υδρόψυκτους κινητήρες μοτοσικλετών, που απαιτούν ορυκτέλαιο λιπαντικό αυτού του ιξώδους. Το ιδιαίτερα ισχυρό λιπαντικό φιλμ εξασφαλίζει άριστη λίπανση κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας προστατεύοντας από την φθορά. Κατάλληλο για μοτοσικλέτες με ή χωρίς καταλύτη, με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για "παλαιότερες" μοτοσικλέτες των οποίων οι κατασκευαστές προδιαγράφουν λιπαντικό με τα χαρακτηριστικά αυτά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • API:SG
ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2774 1 L

Λιπαντικό για τετράχρονους κινητήρες μοτοσικλετών, υδρόψυκτους ή αερόψυκτους. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση και ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Προστατεύει τα εσωτερικά μέρη του κινητήρα από την φθορά. Μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού.

Προϊόντα/Σελίδα:
Σελίδα 1 από 1
- 1 -