ΣΠΡΕΥ - ΠΑΣΤΕΣ

Σειρά εμφάνισης:
Προϊόντα/Σελίδα:
Φίλτρα:

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
5111 400 ml (SPRAY)

Ειδικό καθαριστικό σπρέυ για τον καθαρισμό της εισαγωγής και της πεταλούδας. Καθαρίζει από ακαθαρσίες και επικαθήσεις, όπως π.χ. λάδια, κολλοειδή υπολείμματα κλπ., την εισαγωγή αλλά και τα εσωτερικά μέρη, χωρίς να είναι απαραίτητη η αποσυναρμολόγηση τους. Συντηρεί τα κινούμενα εξαρτήματα ψεκασμού και μειώνει την κατανάλωση. EΦΑΡΜΟΓH Κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης με και χωρίς καταλύτη. Ψεκάστε άφθονο προϊόν και αφήστε να δράσει. Εκκινήστε τον κινητήρα και ξαναψεκάστε στις μεσαίες στροφές. Σε δύσκολες περιπτώσεις επαναλάβατε την διαδικασία.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2388 400 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό προϊόν με ενεργά διαλυτικά σε συνδυασμό με καθαριστικά υψηλής τεχνολογίας, για τον καθαρισμό και την αφαίρεση καταλοίπων από την πολλαπλή της εισαγωγής και την βαλβίδα ανακύκλωσης καυσίμων AGR/EGR. Διαλύει και απομακρύνει όλα τα λιπαρά, ρητινώδη και κολλώδη κατάλοιπα εξασφαλίζοντας την λειτουργία όλων των κινουμένων μερών, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου. • Γρήγορος και αποτελεσματικός καθαρισμός. • Καθαρισμός χωρίς αποσυναρμολόγηση. • Εύκολο στη χρήση και οικονομικό. • Κατάλληλο για κινητήρες με AGR/EGR και φίλτρα DPF. • Διασφαλίζει την αξιόπιστη λειτουργία. Συνιστάται για προληπτική χρήση κατά τη διάρκεια της τακτικής συντήρησης. Κατάλληλο για οχήματα με AGR/EGR (ανακύκλωση καυσαερίων) και DPF (φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων). ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατάλληλο μόνο για χρήση σε κινητήρες πετρελαίου. Eφαρμογή: Αφού διασφαλίσετε δίοδο στην εισαγωγή αφαιρέστε τις επικαθήσεις μέσω ψεκασμού. Το μακρύ ρύγχος επιτρέπει τον πλήρη καθαρισμό της εισαγωγής σε όλο το μήκος της. Εκκινήστε τον κινητήρα και στις 2.000 στροφές περίπου, ψεκάζεται ανά τακτά διαστήματα 2-3 δευτερολέπτων έως ότου καθαρίσει όλη η εισαγωγή. Εάν κατά την εφαρμογή ο κινητήρας ανεβάσει επιπλέον πάνω από 1.000 στροφές τότε σταματήστε αμέσως τον ψεκασμό και συνεχίστε αφού πέσουν οι στροφές

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
8916 400 ml (SPRAY)

Ειδικό σπρέυ ψύξης (Freezing Spray) για επισκευές και διάγνωση. Κατάλληλο για την τοποθέτηση-συναρμολόγηση ρουλεμάν, κουζινέτων, αξόνων, χιτωνίων κλπ. Ιδανικό για την εύρεση θερμικών σφαλμάτων σε ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως αισθητήρες, ηλεκτρονικές πλατίνες κλπ. EΦΑΡΜΟΓH Ψεκάστε ομοιόμορφα τα εξαρτήματα που επιθυμείτε να ψύξετε για μερικά δευτερόλεπτα (ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό ψύξης). ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν είναι ακίνδυνο, εάν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Εάν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα υπάρχει κίνδυνος κρυοπαγήματος!

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3351 200 ml (SPRAY)

Ειδικό σπρέυ για την διάγνωση προβλημάτων στεγανότητας στην εισαγωγή-πολλαπλή αέρα βενζινοκινητήρων. Το προϊόν, όταν ψεκάζεται στα εξαρτήματα της εισαγωγής, προκαλεί στιγμιαία μείωση των στροφών του κινητήρα, διευκολύνοντας έτσι στην εύρεση των σημείων λανθασμένης εισαγωγής αέρα. Παράλληλα αυξάνει απότομα τους υδρογονάνθρακες και το μονοξείδιο του άνθρακα διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο, όταν γίνετε διάγνωση με χρήση αναλυτή καυσαερίων. EΦΑΡΜΟΓH Με τον κινητήρα να δουλεύει αυστηρά στο ρελαντί ψεκάστε τα εξαρτήματα του συστήματος εισαγωγής. Λόγω της «υποπίεσης» στα σημεία όπου γίνετε λανθασμένη αναρρόφηση αέρα, το προϊόν αναρροφάται από τον κινητήρα. Αυτό γίνετε εύκολα αντιληπτό από την μείωση των στροφών του κινητήρα αλλά και από την αύξηση των ρύπων. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες με και χωρίς καταλύτη. Πληροί την VW G 001 800 A1.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3350 400 ml (SPRAY)

Ειδικό σπρέυ για την ανίχνευση διαρροής σε κυκλώματα γκαζιού και αέρα. Με το προϊόν αυτό εντοπίζονται διαρροές σε σωληνώσεις, δεξαμενές, λάστιχα, ενώσεις, συγκολλήσεις, κρουνούς, βαλβίδες κλπ. Αφού ψεκαστεί το προϊόν (αφρός), ελέγχεται σχολαστικά κάθε σημείο για «φούσκες». Το προϊόν είναι βιοδιασπώμενο και υδατοδιαλυτό. Κατάλληλο για μέταλλα, ψευδάργυρο, κασσίτερο, χαλκό, αλουμίνιο και ορείχαλκο κατά DIN 30660, για σωλήνες PE κατά DIN 30657, για τσιμούχες κατά DIN 30660 και για λιπαντικά κατά DIN 3536. Ελεγμένο κατά DIN-DVGW Reg. Nr. : 84.01e557. Daimler Chryshler approval. EΦΑΡΜΟΓH • Συνεργεία: Κυκλώματα αέρα φορτηγών, λεωφορείων κλπ, σε κυκλώματα αερίων οικιακά και οχημάτων (LPG, NG-CNG κλπ.) καθώς και για συσκευές συγκόλλησης με αέριο. • Βιομηχανία: Για εργασίες ελέγχου και επισκευής σε κυκλώματα αέρα, καθώς και αερίων π.χ. φυσικό αεριο, συμπεριλαμβανομένου και οξυγόνου. • Φαρμακοβιομηχανία: Έλεγχος συσκευών αναισθησίας, καθώς και συσκευών αναζωoγόνησης. • Σπίτι-Σπορ: Έλεγχος κυκλωμάτων αερίου και γκαζιού, συσκευές - καταδυτικός εξοπλισμός, εξοπλισμός Camping.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1820 200 ml (SPRAY)

Αποτρέπει σε τροκτικά να προκαλέσουν φθορές σε καουτσούκ και πλαστικά εξαρτήματα των οχημάτων. Απλό και γρήγορο στη χρήση. Το μείγμα των αρωματικών ουσιών του δεν βλάπτει το περιβάλλον ή τα ζώα. Ψεκάστε όλα τα πλαστικά και τα ελαστικά μέρη από όλες τις πλευρές. Επαναλάβετε τη χρήση κάθε 14 ημέρες. Χρησιμοποιήστε απολυμαντικά με ασφάλεια. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες του προϊόντος πριν τη χρήση.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1085 200 ml (SPRAY)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αιθέρας εκκίνησης κινητήρα σε σπρέυ. Ο συνδυασμός των εύφλεκτων, αντιοξειδωτικών και λιπαντικών προσθέτων του παρέχει: • Άμεση εκκίνηση ακόμα και κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. • Προστασία του κινητήρα και της μπαταρίας. • Προστασία από την οξείδωση. Το προϊόν είναι κατάλληλο για 2- και 4-χρονους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. EΦΑΡΜΟΓH Βενζινοκινητήρες: Ψεκάστε το προϊόν στην εισαγωγή (πχ. στο φίλτρο) και εκκινήστε αμέσως τον κινητήρα πατώντας ελαφρά το γκάζι. Πετρελαιοκινητήρες: Ψεκάστε το προϊόν στην εισαγωγή (πχ. στο φίλτρο) και εκκινήστε αμέσως τον κινητήρα πατώντας τέρμα το γκάζι. Μη χρησιμοποιείτε τους αναφλεκτήρες κλπ. Με την βοήθεια ενός δεύτερου ατόμου η διαδικασία απλοποιείται κατά πολύ, διότι ο ψεκασμός και η διαδικασία της εκκίνησης μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν είναι ακατάλληλο για κινητήρες Pumpe Duese & Common Rail!

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2389 150 ml (SPRAY)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απελευθερώνει τον κλιματισμό - το A/C, τους αεραγωγούς και το εσωτερικό του αυτοκινήτου από ενοχλητικές μυρωδιές που προκαλούν τα βακτήρια και οι μύκητες. Καθαρίζει απολυμαίνει και φροντίζει ώστε να υπάρχει καθαρός και υγιής αέρας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. EΦΑΡΜΟΓH Βάλτε τον κινητήρα σε λειτουργία(1) και κλείστε τον κλιματισμό-A/C(2). Γυρίστε τον επιλογέα θερμοκρασίας στο «κρύο»(3). Επιλέξτε την πιο δυνατή σκάλα παροχής αέρα και ανακύκλωση(5). Ανακινήστε καλά(6) και τοποθετήστε το δοχείο στην ειδική υποδοχή της συσκευασίας στο χώρο των ποδιών του συνεπιβάτη(7). Πιέστε το σπρέι ώστε να αρχίσει ο ψεκασμός. Προσοχή: το σπρέι δεν πρέπει να ψεκάζει προς τα εσάς. Κλείστε παράθυρα και πόρτες και αφήστε τον κινητήρα να δουλεύει για 10 λεπτά(8). Στεγνώστε πριν και μετά την εφαρμογή την εβαπορέτα με το καλοριφέρ του αυτοκινήτου.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
4087 250 ml (SPRAY)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικός αφρός καθαρισμού για Air Condition και συστήματα κλιματισμού. Δρα αποτελεσματικά κατά των βακτηριδίων, των μυκήτων και ανεπιθύμητων οσμών. Δημιουργεί μετά τον καθαρισμό ένα προστατευτικό φιλμ στην εβαπορέτα, το οποίο φροντίζει για φρέσκο και καθαρό αέρα καθώς και για ιδανική ψυκτική ικανότητα. Δρα για μακρύ χρονικό διάστημα. Είναι άοσμο και δεν προκαλεί αλλεργίες. Το ειδικά σχεδιασμένο εύκαμπτο ρύγχος, καθιστά δυνατό τον ψεκασμό όλης της επιφάνειας της εβαπορέτας (εξατμιστή) χωρίς την λύση της. Εφαρμογή κατά την τακτική συντήρηση ή κατά απαίτηση του πελάτη ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά το καθαρισμό θα πρέπει να ακολουθηθούν οπωσδήποτε οι οδηγίες του κατασκευαστή του οχήματος. Μετά τον καθαρισμό πρέπει να αλλάζεται το φίλτρο καμπίνας.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3077 100 gr (TUBE)
3079 400 ml (SPRAY)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδική, αντιθορυβική πάστα φρένων κεραμικής και συνθετικής βάσης, η οποία σταματά το σφύριγμα στα φρένα. • Εξαιρετική προσκολλητική ικανότητα. • Εύκολη επεξεργασία. • Προστασία από την οξείδωση. • Δεν ξεπλένεται εύκολα από το νερό και το αλατόνερο. • Για θερμοκρασίες από -40°C έως +1.200°C. EΦΑΡΜΟΓH Για τα σημεία επαφής του τακακιού με την δαγκάνα καθώς και με το κιλυνδράκι της δαγκάνας. Κατάλληλο και για πείρους και όλα τα άλλα κινητά εξαρτήματα των φρένων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το θερμουί, επειδή μειώνεται δραματικά ο συντελεστής τριβής.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3342 150 ml (TUBE)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδική πάστα μονταρίσματος εξατμίσεων. Εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη στεγάνωση των σημείων σύνδεσης των εξατμίσεων, ανθεκτική στην θερμοκρασία. Δεν περιέχει αμίαντο και επιτρέπει την αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων της εξάτμισης, χωρίς την καταστροφή τους. EΦΑΡΜΟΓH Επαλήψτε τα σημεία επαφής των εξαρτημάτων που πρέπει να συναρμολογηθούν, αφού πρώτα τα καθαρίσετε από σκουριά, λίπη και σκόνες. Εάν απαιτείτε αραιώστε με νερό. Η πάστα στεγνώνει από την θερμοκρασία των καυσαερίων. Ιδανική για θερμοκρασίες λειτουργίας μέχρι 700°C.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3340 200 gr (TUBE)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδική πάστα επισκευής εξατμίσεων. Εξασφαλίζει εύκολη, γρήγορη και οικονομική στεγάνωση των σημείων διαρροής καυσαερίων στις εξατμίσεις, όπως μικρές τρύπες και ρωγμές. Ιδιαίτερα ανθεκτική στην θερμοκρασία. Δεν περιέχει αμίαντο. EΦΑΡΜΟΓH Καθαρίστε τα σημεία εφαρμογής από σκόνη, σκουριά και λίπη. Αφήστε τον κινητήρα να δουλέψει έως ότου τα σημεία εφαρμογής ζεσταθούν λίγο. Βρέξτε λίγο αυτά με νερό και πιέστε την πάστα στα σημεία αυτά και κατόπιν εξομαλύνετε την εξωτερική επιφάνεια. Η σκλήρυνση γίνετε με την θερμοκρασία των καυσαερίων του κινητήρα στο ρελαντί.

Προϊόντα/Σελίδα:
Σελίδα 1 από 3