ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΧΕΡΙΩΝ

Σειρά εμφάνισης:
Προϊόντα/Σελίδα:

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1653 1 L
1654 5 L
1655 20 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υδατοδιαλυτό γενικό καθαριστικό. Για αναλογίες πρόσμιξης έως 1:500, ανάλογα με την εφαρμογή. Καθαρίζει κινητήρες, αμαξώματα, μουσαμάδες φορτηγών, σκάφη, παρμπρίζ, ζάντες, εργαλειομηχανές, πλαστικά, πατώματα συνεργείων, τοίχους, γυάλινες επιφάνειες (παράθυρα κλπ.) εσωτερικά οχημάτων και πολλά άλλα. Δεν περιέχει διαλύτες, φωσφορούχα και πυριτικά άλατα. EΦΑΡΜΟΓH Κατάλληλο για βιομηχανίες (πλαστικών, μετάλλων κλπ.), συνεργεία, νεώρια, ναυσιπλοΐα, νταμάρια, κα. Κατάλληλο και για πλυστικά μηχανήματα.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1519 250 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό παρμπρίζ για καλοκαιρινή χρήση. Καθαρίζει στιγμιαία παρέχοντας ασφάλεια. Αφαιρεί λάδια, σιλικόνες, καυσαέρια, μουντζούρες και βρωμιές από έντομα. Βιοδιασπώμενο προϊόν χωρίς φωσφορικά. EΦΑΡΜΟΓH Για χρήση το καλοκαίρι. Ουδέτερο σε χρώμα, πλαστικό, λάστιχο και “κρύσταλλα” προβολέων από πολυκαρβονικά πλαστικά. Αναλογία μίξης 1:100. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προιόν δεν περιέχει αντιπαγωτικό.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3363 12,5 L

Ειδική πάστα καθαρισμού και περιποίησης χεριών με βάση φυτικά άλευρα, ουδέτερη στην επιδερμίδα με συστατικά που την προστατεύουν. Δεν περιέχει διαλύτες και το ελαφρά όξινο pH της (6,5 - 7,5) δεν καταστρέφει την φυσική προστασία της επιδερμίδας. Καθαρίζει λάδια, γράσσα, πίσσα, ασφαλτοειδή, χρώμα εκτυπωτή, χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα. Δεν βουλώνει νεροχύτες και σωληνώσεις. EΦΑΡΜΟΓH Οικονομική στην χρήση. Μικρή ποσότητα αρκεί για τέλειο πλύσιμο. Τρίψτε τα στεγνά ή ελαφρά υγρά χέρια μέχρι οι βρωμιές αρχίσουν να διαλύονται. Προσθέστε λίγο νερό και συνεχίστε το τρίψιμο μέχρι να φύγουν όλες οι βρωμιές. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στεγνώστε καλά τα χέρια. Η κρέμα είναι δερματολογικά ελεγμένη.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3365 3 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδική κρέμα καθαρισμού και περιποίησης χεριών σε μορφή πάστας, ουδέτερη στην επιδερμίδα με συστατικά που την προστατεύουν. Δεν περιέχει διαλύτες και το ελαφρά όξινο pH της (6 - 7) δεν καταστρέφει την φυσική προστασία της επιδερμίδας. Καθαρίζει λάδια, γράσσα, πίσσα, ασφαλτοειδή, χρώμα εκτυπωτή και χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα. Δεν βουλώνει νεροχύτες και σωληνώσεις. EΦΑΡΜΟΓH Oικονομική στην χρήση κρέμα. Ψεκάστε μία φορά και τρίψτε τα στεγνά χέρια καλά μέχρι οι βρωμιές αρχίσουν να διαλύονται. Προσθέστε λίγο νερό και συνεχίστε το τρίψιμο μέχρι να φύγουν όλες οι βρωμιές. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στεγνώστε καλά τα χέρια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κρέμα είναι πολλαπλά δερματολογικά ελεγμένη και πληρεί τις προδιαγραφές καλλυντικών της Γερμανίας καθώς και της Ευρώπης.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3355 500 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδική κρέμα καθαρισμού και περιποίησης χεριών. Καθαρίζει τα χέρια από σκληρές βρωμιές χωρίς να τα καταπονεί, αφού δεν περιέχει σαπούνι και διαλύτες. Το ελαφρά όξινο pH της (6-7) δεν καταστρέφει την φυσική προστασία της επιδερμίδας. Δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, δερματολογικά ελεγμένη. EΦΑΡΜΟΓH Ψεκάστε μία φορά και τρίψτε τα στεγνά χέρια καλά μέχρι οι βρωμιές αρχίσουν να διαλύονται. Προσθέστε λίγο νερό και συνεχίστε το τρίψιμο μέχρι να φύγουν όλες οι βρωμιές. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στεγνώστε καλά τα χέρια.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3316 1 TEM.

Ειδικός ψεκαστήρας υγρών με χειραντλία. Με πρώτες ύλες και τσιμούχες (Vitan, PA) που αντέχουν σε χημικά-καθαριστικά όπως, αντισκωριακά, καθαριστικά φρένων, γενικά καθαριστικά κλπ. Με ρυθμιζόμενη δέσμη ψεκασμού. EΦΑΡΜΟΓΗ Γεμίστε το δοχείο του ψεκαστήρα με έως 1 Λίτρο προϊόντος. Δουλέψτε την αντλία και ψεκάστε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την αλλαγή από το ένα προϊόν στο άλλο πρέπει να ξεπλένεται καλά τον ψεκαστήρα.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
7055 1 TEM.

Ειδικό δοχείο αλλαγής λαδιών. Πρακτικό στην χρήση αφού χωράει κάτω από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, χωρίς αυτά να πρέπει να ανυψωθούν. Χωριτικότητα 10 λίτρων EΦΑΡΜΟΓH Αφαιρέστε τις δύο μικρές τάπες του δοχείου και τοποθετήστε το κάτω από το κάρτερ αφού πρώτα χαλαρώσετε την τάπα του. Ξεβιδώστε την τάπα εντελώς και αφήστε τα λάδια να τρέξουν στην «λεκάνη» του δοχείου.

Προϊόντα/Σελίδα:
Σελίδα 1 από 1
- 1 -