ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Σειρά εμφάνισης:
Προϊόντα/Σελίδα:
Φίλτρα:

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1818 300 ml

Διαλύει τα κατάλοιπα στο καρμπυρατέρ, στις βαλβίδες, στα μπουζί και στους θαλάμους καύσης. Κράτα εσωτερικά τον κινητήρα καθαρό, με αποτέλεσμα την μείωση των ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου. Αυξάνει σημαντικά την απόδοση του κινητήρα. EΦΑΡΜΟΓH Το περιεχόμενο (300ml) προστίθεται στο ρεζερβουάρ καυσίμου κάθε 2.000 χιλιόμετρα. Το ρεζερβουάρ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 3/4 γεμάτο. Συνεργείο: Στην περίπτωση μη κανονικής εικόνας συμπίεσης, ενδείκνυται η απευθείας προσθήκη του προϊόντος στην εισαγωγή του καρμπυρατέρ με ταυτόχρονα αναμμένη την μηχανή.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1803 300 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη. • Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα. • Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων. • Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης. EΦΑΡΜΟΓH Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2952 150 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη. Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων. Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης. EΦΑΡΜΟΓH Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
2955 300 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απόλυτη προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου κατά της σκουριάς, της οξείδωσης και της φθοράς. Αφαιρεί το νερό και την υγρασία και αποτρέπει τα προβλήματα που δημιουργούνται από το πάγωμα στο σύστημα τροφοδοσίας, ψεκασμού (Injection) ή του καρμπυρατέρ. Ενδείκνυται για κινητήρες βενζίνης και Diesel, με ή χωρίς καταλύτη EΦΑΡΜΟΓH Προστίθεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο δοχείο καυσίμου, συχνότερα τον χειμώνα, όπου η περιεκτικότητα νερού στο καύσιμο είναι μεγαλύτερη (λόγω υγρασίας). Το περιεχόμενο (300 ml) επαρκεί για 60 λίτρα βενζίνης ή Diesel.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
5105 1 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό πρόσθετο βενζίνης 2χρονων και 4χρονων κινητήρων με άριστα χαρακτηριστικά καθαρισμού και συντήρησης. Το προϊόν αυτό: • Διατηρεί το κύκλωμα καυσίμου καθαρό και το προστατεύει από την διάβρωση. • Καθαρίζει τις βαλβίδες και τους θαλάμους καύσης από τα κατάλοιπα. • Ρυθμίζει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. • Μειώνει το κροτάλισμα από πυράκια EΦΑΡΜΟΓH 1 μεζούρα (καπάκι) αρκεί για 10 λίτρα βενζίνης. Αυτοαναμιγνυόμενο, κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης με καρμπυρατέρ ή Injection, με ή χωρίς Turbo, καταλυτικούς και μη. Η εφαρμογή του προϊόντος ενδείκνυται και για κινητήρες οχήματα, τα οποία δουλεύουν σποραδικά ή σκοπεύουμε να ακινητοποιήσουμε.

Προϊόντα/Σελίδα:
Σελίδα 1 από 1
- 1 -