ΠΡΟΣΘΕΤΑ DIESEL

Σειρά εμφάνισης:
Προϊόντα/Σελίδα:
Φίλτρα:

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
5160 1 L

Ειδικό πρόσθετο πετρελαίου με άριστα χαρακτηριστικά καθαρισμού και συντήρησης. Το προϊόν αυτό: • Διατηρεί το κύκλωμα καυσίμου καθαρό και τους θαλάμους καύσης καθαρούς από επικαθήσεις. • Εγγυάται καλύτερη καύση και μειώνει την ειδική κατανάλωση. • Εμποδίζει το κόλλημα από θερμοκρασία ή από επικαθήσεις των βελονών των μπεκ • Προστατεύει την αντλία ψεκασμού, τις βελόνες των μπεκ, την περιοχή του κυλίνδρου-πιστονιού και βαλβίδας εξαγωγής. • Διευκολύνει την κρύα εκκίνηση των χειμώνα. • Μαλακώνει την καύση. EΦΑΡΜΟΓH 1 μεζούρα (καπάκι) αρκεί για 10 λίτρα πετρελαίου. Αυτο αναμιγνυόμενο, κατάλληλο για όλους του πετρελαιοκινητήρες σε επιβατικά, φορτηγά, αγροτικά, μηχανήματα έργων και χωματουργικά. Η εφαρμογή του προϊόντος ενδείκνυται και για κινητήρες, οχήματα τα οποία δουλεύουν σποραδικά ή σκοπεύουμε να κινητοποιήσουμε.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1806 300 ml
5140 5 L
5146 205 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό πρόσθετο για κινητήρες Diesel. Βελτιώνει την απόδοση του καυσίμου Diesel μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή μαύρου καπνού. Διατηρεί καθαρά τα μπεκ. Καθαρίζει το σύστημα ψεκασμού και τον κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης. Προστατεύει από την οξείδωση. Εξασφαλίζει ευκολότερη εκκίνηση σε χαμηλές 8ερμοκρασίες. Ιδανικό για όλους τους σύγχρονους τύπους κινητήρων υψηλής πίεσης Diesel, Turbo Diesel, καταλυτικών και μη, επιβατικών, φορτηγών και μηχανημάτων. Μεγάλη προστασία κατά της οξείδωσης, ειδικά σε ακινητοποιημένα οχήματα για μακρά χρονικά διαστήματα. EΦΑΡΜΟΓH Για καλύτερη απόδοση του κινητήρα και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του, χρησιμοποιείστε το προϊόν σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου ή συχνότερα εάν απαιτείται. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της φιάλης (250 ml) αρκεί για 75 λίτρα Diesel.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3725 250 ml
3726 1 L
3730 205 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό πρόσθετο βιοκαυσίμου ή πετρελαίου που περιέχει βιοκαύσιμα, με άριστα χαρακτηριστικά καθαρισμού και συντήρησης. Το προϊόν αυτό απομακρύνει τις βλεννώδεις επικαθήσεις που δημιουργούνται στο κύκλωμα καυσίμου και: • Σταθεροποιεί το πετρέλαιο που περιέχει βιοκαύσιμα. • Εμποδίζει την οξείδωση και το φράξιμο του κυκλώματος καυσίμου. • Κρατάει τα μπεκ καθαρά. • Εμποδίζει το κόλλημα των βελονών. • Βελτιώνει και εξομαλύνει την καύση. • Μειώνει την κατανάλωση. Είναι κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες με ή χωρίς καταλύτη καθώς και για παράλληλη χρήση με το πρόσθετο προστασίας φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων. Eφαρμογή: Για την βελτίωση της αναφλεξιμότητας (ειδικά τον χειμώνα) προσθήκη σε μόνιμη βάση 250ml για 70 λίτρα καυσίμου. Αναλογία πρόσμιξης 1:280. Για τον καθαρισμό των μπεκ και την προστασία από οξείδωση εφαρμογή κάθε 2.000 χλμ. Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες ακόμα και υψηλής πίεσης, επιβατικών, φορτηγών, αγροτικών, μηχανημάτων έργων και χωματουργικών μηχανημάτων.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
5150 1 L

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ειδικό αντιβακτηριδιακό πρόσθετο με βάση το Biocide. Το ενεργό αυτό συστατικό εξαλείφει βακτηρίδια, ένζυμα και κάθε μορφής μούχλα που αναπτύσσεται στα καύσιμα Diesel. Δεν δημιουργεί οξειδωτικά κατάλοιπα κατά την καύση του. Έχει ελεγχθεί από κορυφαίους κατασκευαστές κινητήρων. EΦΑΡΜΟΓH Για προληπτική αλλά και εξυγιαντική χρήση σε οχήματα τα οποία είναι προσωρινά παροπλισμένα όπως π.χ. μηχανήματα έργων, φορτηγά, αυτοκινούμενα, επιβατικά, πυροσβεστικά κλπ., καθώς και σε αποθηκευτικές δεξαμενές καυσίμου. Μία μεζούρα (καπάκι) 25 ml επαρκεί για 25 L καυσίμου Diesel. Αναλογία πρόσμιξης 1:1000. Σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, στις οποίες έχει φρακάρει και το φίλτρο, προτείνεται αναλογία πρόσμιξης 1:200.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
1808 150 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μειώνει την εκπομπή μαύρου καπνού από την εξάτμιση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Καθαρίζει τον κινητήρα. Διατηρεί τα μπεκ καθαρά και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα κροταλίσματα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον. EΦΑΡΜΟΓH Για προληπτική αλλά και εξυγιαντική χρήση σε οχήματα τα οποία είναι προσωρινά παροπλισμένα όπως π.χ. μηχανήματα έργων, φορτηγά, αυτοκινούμενα, επιβατικά, πυροσβεστικά κλπ., καθώς και σε αποθηκευτικές δεξαμενές καυσίμου. Μία μεζούρα (καπάκι) 25 ml επαρκεί για 25 L καυσίμου Diesel.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
5122 150 ml

Ειδικό πρόσθετο «λίπανσης» για πετρελαιοκινητήρες που προλαμβάνει τις φθορές στην αντλία και στα μπεκ κλπ. που μπορούν να προκύψουν από την χρήση πετρελαίου, με μειωμένη περιεκτικότητα θείου. Το προϊόν αυτό: • Μειώνει τις φθορές τριβής εσωτερικά στα εξαρτήματα του ψεκασμού, όπως π.χ. αντλίες, μπεκ, μπεκ τύπου Pumpe Duese(VAG). • Αυξάνει την διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων ψεκασμού. • Αποτρέπει την μείωση της πίεσης ψεκασμού(=απώλεια απόδοσης). • Συμβατό με συστήματα καταλύτη. • Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. EΦΑΡΜΟΓH Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες που δουλεύουν με καύσιμο με κανονική ή μειωμένη περιεκτικότητα σε θείο. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της συσκευασίας των 150ml επαρκεί για 80 λίτρα καυσίμου. Αναλογία πρόσμιξης 1:533.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
8953 250 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το ειδικό αυτό πρόσθετο Common Rail, αυξάνει τη λιπαντική ικανότητα του Diesel που είναι φτωχό σε θείο. Τα καθαριστικά συστατικά του προστατεύουν τα εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας του συστήματος ψεκασμού Common Rail, που λειτουργεί με υψηλή πίεση, από φθορά, διάβρωση και επικαθίσεις. Για χαμηλότερη ειδική κατανάλωση καυσίμου καθώς και για μέγιστη απόδοση του κινητήρα. EΦΑΡΜΟΓH Για όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα με ψεκασμό Common Rail. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ.Το περιεχόμενο της φιάλης επαρκεί για 75 λίτρα καύσιμου.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3722 250 ml

Ειδικό πρόσθετο βελτίωσης της καύσης και της επιτάχυνσης του αυτοκινήτου. Συμβατό με όλους τους τύπους πετρελαίων (κανονικά και βιοκαύσιμα). Το προϊόν αυτό: • Βελτιώνει την επιτάχυνση και τον τρόπο απόδοσης της ισχύος. • Δεν περιέχει μεταλλικές ενώσεις. • Βελτιώνει την επιτάχυνση. • Δεν επηρεάζει τον αριθμό Cetan. • Καθαρίζει το κύκλωμα καυσίμου. • Κατάλληλο για καταλύτες. • Κατάλληλο για εξατμίσεις με φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων. EΦΑΡΜΟΓH Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες επιβατικών και ελαφρών φορτηγών. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της συσκευασίας των 250ml επαρκεί για 70 λίτρα καυσίμου.

Προϊόντα/Σελίδα:
Σελίδα 1 από 1
- 1 -