ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Σειρά εμφάνισης:
Προϊόντα/Σελίδα:

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
6184 200 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάφανη Σιλικόνη για σφράγιση στο κάρτερ και στο καπάκι του κινητήρα, στο σασμάν, στην αντλία νερού, στο καπάκι χρονισμού, στους προβολείς, στα φανάρια κ.λπ.. Για μεταλλικά, πλαστικά και γυάλινα εξαρτήματα. Οι επιφάνειες εφαρμογής θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και να έχουν απολιπανθεί. Γυρίστε το ακροφύσιο-ρύγχος κατά 90° (από τη θέση Ο στη θέση Ι) και πιέστε το έλασμα. Απλώστε τη σιλικόνη ομοιόμορφα και ενώστε τα εξαρτήματα χωρίς να περιμένετε. Για θερμοκρασίες από -40°C έως +250°C (Στιγμιαία έως και +300°C).

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
6185 200 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μαύρη Σιλικόνη για σφράγιση στο κάρτερ και στο καπάκι του κινητήρα, στο σασμάν, στην αντλία νερού, στο καπάκι χρονισμού, στους προβολείς, στα φανάρια κ.λπ.. Για μεταλλικά, πλαστικά και γυάλινα εξαρτήματα. Οι επιφάνειες εφαρμογής θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και να έχουν απολιπανθεί. Γυρίστε το ακροφύσιο-ρύγχος κατά 90° (από τη θέση Ο στη θέση Ι) και πιέστε το έλασμα. Απλώστε τη σιλικόνη ομοιόμορφα και ενώστε τα εξαρτήματα χωρίς να περιμένετε. Για θερμοκρασίες από -40°C έως +250°C (Στιγμιαία έως και +300°C).

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
6192 400 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σπρεϋ κόλλας με ισχυρή άμεση προσκόλληση. Κατάλληλο για την κόλληση υφασμάτων, δερμάτων (φυσικών - συνθετικών), τσόχας, χαρτονιού κ.α. μεταξύ τους ή σε λάστιχο ή μέταλλο. Κατάλληλο και για την κόλληση των μεμβρανών (στεγάνωσης) εσωτερικά στις πόρτες αυτοκινήτων. Οικονομικό στη χρήση χάρη στον ρυθμιζόμενο ψεκασμό. Δεν ξεπλένεται από νερό, για θερμοκρασίες από -20°C έως +80°C και βραχυπρόθεσμα έως 100°C.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3810 50 g

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναερόβια φλαντζοκολλά μεσαίας σκληρότητας, ενός συστατικού για σφράγιση διάκενων από 0,1 έως 0,5 mm και θερμοκρασίες από -60°C έως +150°C. Αργής σκλήρυνσης, μετά 2-4 ώρες δοκιμή λειτουργίας (σε 10ώρες πλήρης σκλήρυνση). Κατάλληλη για εφαρμογή και σε κάθετες επιφάνειες, καπάκια κινητήρα, σασμάν, διαφορικών κ.α..

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
6193 25 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Υγρό Μέταλλο» μία ταχείας σκλήρυνσης εποξική κόλλα 2 συστατικών υψηλής αντοχής. Το «Υγρό Μέταλλο» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει κενά σε διάφορα υλικά από Αλουμίνιο, Χαλκό, Σίδηρο, Ορείχαλκο, Μπετόν, Ξύλο, Γυαλί, Πλαστικό, Κεραμικό, Γραφίτη, Πολυουρεθάνη κ.α., να σπατουλαριστεί ή και να τα συγκολλήσει μεταξύ τους. Μετά την σκλήρυνση το «Υγρό Μέταλλο» μπορεί να τριφτεί, βαφτεί κ.λπ.. Η μέγιστη δύναμη συγκόλλησης επιτυγχάνεται με μία στρώση των 0,13 mm περίπου μετά από 2-3 ώρες.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
6179 25 ml

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πολύ ισχυρή κόλλα, 2 συστατικών (Ακρυλικός Μεθυλεστέρας) για μόνιμη ισχυρή κόλληση διαφόρων υλικών (π.χ. Χάλυβα, Αλουμίνιο, Μέταλλο, ζεστά διαμορφωμένα πλαστικά, σύνθετα υλικά ABS, Ακρυλικά, PVC, GFK, PC, PET, PU κ.α.) μεταξύ τους ή το ένα με το άλλο. Κόλλα γρήγορης σκλήρυνσης και μεγάλης ισχύος σε χτυπήματα και στην αποκόλληση, η οποία μπορεί να επεξεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σταθερή στη Βενζίνη, στο Λάδι, στα ήπια οξέα και σε αλκαλικά.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3803 10 g

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ισχυρής συγκράτησης ασφαλιστικό, για στεγανοποίηση και ασφάλιση σπειρωμάτων και θερμοκρασία λειτουργίας από -55°C έως +150°C. Μερική σκλήρυνση μετά από 2-10 λεπτά, ολική μετά από 12 ώρες. Δυνατότητα εφαρμογής και σε λιπαρές επιφάνειες, καθώς και καλή αντοχήστα χημικά.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3801 10 g

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μεσαίας συγκράτησης ασφαλιστικό, για στεγανοποίηση και ασφάλιση σπειρωμάτων και θερμοκρασία λειτουργίας από -55°C έως +150°C. Μερική σκλήρυνση μετά από 2-10 λεπτά, ολική μετά από 12 ώρες. Δυνατότητα εφαρμογής και σε λιπαρές επιφάνειες, καθώς και καλή αντοχήστα χημικά.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
3806 10 g

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κολλάει ρουλεμάν, δαχτυλίδια και κυλινδρικά εξαρτήματα. Στεγανοποιεί και εμποδίζει την σκουριά μεταξύ των εξαρτημάτων. Για θερμοκρασία λειτουργίας από -60°C έως +150°C. Αργή σκλήρυνση λειτουργίας μετά από 3-5 ώρες και τελική σκλήρυνση σε 9-10 ώρες.

ΚΩΔ. ΣΥΣΚ.
6242 1

Ακροφύσιο ανάμιξης για το LIQUIMATE 2K – POWER KLEBER, ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ.

Προϊόντα/Σελίδα:
Σελίδα 1 από 1
- 1 -