Τα Moto2 και Moto3 με Λιπαντικά της LIQUI MOLY

Ήδη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν του 2015, όλες οι αγωνιστικές ομάδες χρησιμοποιούν το νέο λιπαντικό κινητήρα. «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που επιλεγήκαμε ως αποκλειστικός προμηθευτής των αγωνιστικών μηχανών», δήλωσε ο Peter Baumann, διευθυντής μάρκετινγκ της LIQUI MOLY.

"Πιστεύω ότι συνέβαλε σοβαρά σε αυτή την απόφαση το γεγονός ότι παράγουμε στη Γερμανία, για να διατηρούμε ένα ενιαίο υψηλό επίπεδο ποιότητας," συνέχισε ο κος Baumann.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί τους αγώνες ως «εργαστήριο δοκιμών» για την εξέλιξη των λιπαντικών. Όσο σκληρά και πουθενά αλλού δεν υπάρχει το λάδι του κινητήρα πρόσθεσε: ακραίοι ρυθμοί περιστροφής, , ακραίες θερμοκρασίες, ακραίες μεταβολές του φορτίου. Η πληροφόρηση από τους οδηγούς και τους μηχανικούς μας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για να αντλήσουμε περισσότερη ακόμα απόδοσή από τα λιπαντικά. Συνεργαζόμαστε με αγωνιστικές τις ομάδες για να βελτιώσουμε περαιτέρω την σύνθεση των λιπαντικών μας.

Από αυτό δεν επωφελούνται μόνο οι επαγγελματίες της Moto2 και Moto3, αλλά και κάθε μοτοσικλετιστής, αφού ένα λιπαντικό που αποδεικνύει τις δυνατότητες του στην πίστα, παρέχει επίσης την υψηλότερη απόδοση καθημερινά στο δρόμο. Κατά τον Peter Baumann: «Την μεγάλη αυτή άνευ συμβιβασμών απόδοση των λιπαντικών μας, θέλουμε να θέσουμε στη διάθεση του κάθε μοτοσικλετιστή».