Οι αναγνώστες των τεσσάρων μεγάλων περιοδικών αυτοκινήτου στην Γερμανία επέλεξαν και πάλι την Liqui Moly ως πρώτη!

Με 6.840.000 αναγνώστες υπάρχει ένα τεράστιο ακροατήριο πίσω από αυτά τα τέσσερα περιοδικά. Στο Auto Zeitung και στο Auto Motor und Sport, είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που LIQUI MOLY εξελέγη στην κορυφαία θέση, στο Motor Klassik και Autobild η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. «η πρωτιά σε μία τόσο μεγάλη ψηφοφορία για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δείχνει ότι μπορεί κανείς να εδραιωθεί ως ένα μικρός Δαβίδ απέναντι στις διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες», λέει ο Ernst Prost. «Το κλειδί την επιτυχίας δεν είναι με πόσα δισεκατομμύρια κλείνει ο ισολογισμό, αλλά το πόσο μπορεί να εμπιστευτεί ο οδηγός τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η LIQUI MOLY παρασκευάζει αποκλειστικά στη Γερμανία για να εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα της».


Για την αξιοπιστία της ψήφου εγγυάται η μεγάλη κυκλοφορία των περιοδικών αλλά και οι κοινές κατατάξεις. Στις ψηφοφορίες που έγινε από τα περιοδικά, η LIQUI MOLY οδηγεί την κατάταξη στα λιπαντικά, ακολουθούμενη από την Castrol και την Mobil. Στα προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου η LIQUI MOLY προσγειώθηκε όπως και τα προηγούμενα χρόνια στη δεύτερη θέση».

«Η διατήρηση της πρωτιάς για τόσα χρόνια είναι μία μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης από τους αυτοκινητιστές» λέει ο Ernst Prost. «Αυτή η εμπιστοσύνη είναι η θεμέλιος λίθος για στο δρόμο μας για την παγκόσμια καταξίωση. Να γίνουμε η καλύτερη μάρκα λιπαντικών - γιατί να μην μπορεί να γίνει αυτό και σε άλλες χώρες?».